Til interesserede skytter

Esbjerg Archery vil gerne tage godt i mod dig som skytte, både børn og voksne - orienterer om klubbens muligheder for at lære dig at skyde med bue, og tage de første skridt ind i en verden af bueskydning.

For at kunne give dig den bedste oplevelse når du kommer, er det vigtigt at vores ungdomsansvarlige kontaktes på bueskole{at}esbjergarchery.dk inden du møder op.

Vi vil i fællesskab sætte dig i kontakt med en som kan tage imod dig når du kommer i klubben.
Ungdomsskytter under 18 skal have en forældre med til prøveskydningerne

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til Formand{at}esbjergarchery.dk, og vi vil svare tilbage hurtigst muligt.

.

Alle skydebaner, både indendørs og udendørs, må kun anvendes af medlemmer af klubben. Der skal være en voksen over 18 år til stede. Undtagelse kan kun ske efter aftale med en fra bestyrelsen.

Skydeskive banen:
På denne bane er det muligt at skyde fra 10 meter til 70 meter. Banen er "altid" åben for klubbens medlemmer, men man bør dog tjekke kalenderen, om den er udlånt til andre formål.

3D - Bane 

Denne jagt- og feltbane kan benyttes af klubbens medlemmer. tiderne kan ses under træning 3D 
Man bør dog tjekke kalenderen, om 3D banen er lukket pga. f.eks. stævner hos flugtskydningsklubben; på disse dage må man ikke skyde på 3D banen.

Regler for brug af 3D-banerne:
Inden man går ud på en af 3D-banerne, skal man have modtaget vejledning; børn skal være ifølge med en voksen. Man skal altid følge banen "den rigtige vej" rundt fra mål 1 osv. Dette af hensyn til at der kan være andre bueskytter på banen - og dermed forebygges farlige situationer.